Azala
Webgunea Eskuragarri

Alberjinia xerra gastronomikoa, ahuntz gazta, piku, intxaur eta ezpeletako biperrarekin [Interneteko baliabidea - Webgunea - Erronka] / Amaia Castorenea

Hozkailuan nuenarekin inprobisatzen hasi naiz... eta horra emaitza! Sasoiezko mozkinekin egindako errezeta bat sortu dut: pikua, alberjina, intxaurrak... Errezeta sano eta goxo hau lehen platera bezala xerbitxatzen ahal da edo pintxo gisa (xerra bakoitza bitan moztu eta). Errezeta sanoaa da produktu onekin (oliba olioa, ahuntz gazta, intxaurrak...) eta oso egin erraza, teknika izpirik gabe. Noski, osagai batzu ordezkatzen ahal dira: ahuntz gazta beste gatza betekin, pkuak udareekin... Ni bezala, inprobisatu!

Zerrenda:
Egile nagusia: Castorenea, Amaia
Argitaratua: Lasarte-Oria : Iametza interaktiboa S.L. , 2019
Bilduma: Egingarriak (Iametza)
Gaia:
Generoa / Forma: Baliabide digitalak
Curriculumeko baliabideak
EIMAk onetsitako materialak
Eduki digital didaktikoak
Loturak: Joan material honetara
Adina / Maila: LMH, DBH
Material-mota Kokapen-kodea Egoera Barra-kodea
Lehen Hezkuntza INTERNETEKO BALIABIDEA EK20100559