Azala
Liburu elektronikoa Eskuragarri

HACCP sistemak diseinatu eta ezartzeko eskuliburu praktikoa [Interneteko baliabidea] / Santiago Valcarcel Alonso, José María Fernández Escudero, David Palanca Cañón (Osasun Saila) ; itzultzaileak, Aixe, SL ; zuzenketak, Elhuyar Hizkuntz zerbitzuak

Zerrenda:
Egile nagusia: Valcarcel Alonso, Santiago
Egile korporatiboa(k): Euskadi (Autonomia Erkidegoa). Osasun Saila ; AIXE Itzulpen Zerbitzuak ; Elhuyar Hizkuntza Zerbitzuak
Egilea(k): Fernández Escudero, José María ; Palanca Cañón, David
Argitaratua: [S.l.] : Lanbide ekimena, 2005
Bilduma: Lanbide ekimena (Hezkuntza Saila)
Hezkuntza-etapa: Lanbide Heziketa (LH)
Lanbide-arloa: Elikagaien Industriak (Lanbide Arloa)
Osasungintza (Lanbide Arloa)
Ostalaritza eta Turismoa (Lanbide Arloa)
Heziketa-zikloa: Dietetika (Heziketa zikloa). Goi maila
Elikagaien industriako prozesuak eta kalitatea (Heziketa Zikloa). Goi maila
Jatetxe arloko zerbitzuak (Heziketa Zikloa). Erdi maila
Mahastizaintza eta ardogintza (Heziketa zikloa). Goi maila
Okintza, gozogintza eta konfiteria (Heziketa zikloa). Erdi maila
Sukaldaritza eta gastronomia (Heziketa Zikloa). Erdi maila
Sukalde zuzendaritza (Heziketa zikloa). Goi maila
Lanbide-modulua: Elikadurako kalitatearen eta segurtasunaren eta higienearen kudeaketa (Modulua)
Elikagaiak manipulatzeko segurtasuna eta higienea (Modulua)
Elikagaien industriako kalitatearen eta ingurumenaren kudeaketa (Modulua)
Elikagaien industriako merkaturatzea eta logistika (Modulua)
Okintzako, pastelgintzako eta gozogintzako lehengaiak eta prozesuak (Modulua)
Gaia:
Generoa / Forma: Curriculumeko baliabideak
Baliabide digitalak
Loturak: Joan material honetara
Material-mota Kokapen-kodea Egoera Barra-kodea
Lanbide Heziketa INTERNETEKO BALIABIDEA 1004656