Kortxoa - Lohf, Sabine; Ormazabal, Joxantonio (1948-2010) (Donostia : Elkar, 1990)
Liburu honetan erakusten den dena egin daiteke kortxoakin. Oso erraza da eta dibertigarria gainera.
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura eta Turismo Sailaren laguntza jaso du
Ich mach was mit Kork
Letra lotua
Keywords: Eskulanak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Birziklatzea -- Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak