Kaxatxoak - Lohf, Sabine; Ormazabal, Joxantonio (1948-2010) (Donostia : Elkar, 1990)
Liburu honetan erakusten den dena egin daiteke kaxekin. Oso erraza da eta dibertigarria gainera.
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura eta Turismo Sailaren laguntza jaso du.
Ich mach was mit Schachteln
letra lotua
Keywords: Eskulanak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Birziklatzea -- Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak