Botoiak - Lohf, Sabine; Ormazabal, Joxantonio (1948-2010) (Donostia : Elkar, 1990)
Liburu honetan erakusten den dena egin daiteke botoiekin. Oso erraza da eta dibertigarria gainera.
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura eta Turismo Sailaren laguntza jaso du
Ich mach was mit Knöpfen
Letra lotua
Keywords: Eskulanak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Birziklatzea -- Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak