Papera - Lohf, Sabine; Ormazabal, Joxantonio (1948-2010) (Donostia : Elkar, 1990)
Liburu honetan erakusten den dena egin daiteke paperarekin. Oso erraza da eta dibertigarria gainera.
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura eta Turismo Sailaren laguntza jaso du.
Ich mach was mit Papier
Letra lotua
Keywords: Eskulanak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Birziklatzea; Erreferentzia-materialak