Historiaurrea Euskal Herrian - Euskal Herriko Ahotsak (Eibar : Badihardugu Euskara Elkartea, 1995)
Zein da Euskal Herrian aurkitutako giza hezur zaharrena? Non aurkitu zuten? Jesus Altuna arkeologoak (Berastegi, 1932) hemengo hainbat indusketaren berri ematen digu bideo honetan.
1.- Bideo grabazioa; 2.- Transkripzioa; 3.- Proposamenak; 4.- Informazio osagarria
DBH, 1-4 mailak
Keywords: Euskal Herria -- Historiaurrea; Curriculumeko baliabideak; Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak