Historiaurrea Euskal Herrian / egilea, Euskal Herriko Ahotsak; hizlaria, Jesus Altuna (Ahotsak ikasgelan, 1995)
Zein da Euskal Herrian aurkitutako giza hezur zaharrena? Non aurkitu zuten? Jesus Altuna arkeologoak (Berastegi, 1932) hemengo hainbat indusketaren berri ematen digu bideo honetan.