Euskal Herriko Erromanikoa : Araba - Rodríguez, Juan Pedro; Fuente, José Luis De La; Castillo Gabilondo, Alicia; Treku, Asier; Andueza, Xabier (Legazpi : Legazpi 10, 1997)
Araban erromaniko mota hau sortzeko eman ziren pausoak kontuan hartu ondoren, lurralde honetako eraikinei begirada egiten zaie bideozinta honetan.
DBH, 1.-4. mailak
Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Sailaren laguntzaz egina
Eima 1996
Keywords: Euskal artea -- Historia; Arte erromanikoa -- Araba; EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak