Assistant-en inguruan - Elhuyar Kultur Elkartea . Informatika Taldea (Usurbil : Elhuyar, 1987)
Eskuartean duzun liburu hau ez da eskuliburu bezala erabiltzeko pentsatua izan. Liburu honen helburua, "Asisstant" serieko programen hots, Writing, Fling, Reporting, Drawing eta Graphing programen funtzionamendua azaltzea besterik ez da, pakete honen erabiltzaileari bere eguneroko lanean laguntzeko asmoz. Liburu honetan Asistant paketeari lotu bagatzaizkio ere esan beharra dago aukera berdintsuak eskaintzen dituzten beste pakete batzuk ere badirela gaur egun merkatuan.
2. maila
Keywords: Informatika -- -Assistant (Ordenagailu programa); Monografiak