Lehen hiztegia - Arteaga Marín, Julia; Intente, Octavi; Mendiguren Bereziartu, Xabier (1945-2023); Ixaka Lopez-Mendizabal Saria (1992) (Eskoriatza : Ihardun ; Vic : Abril editorial, 1991)
Gazteari --bereziki ikasleari-- egokitutako hiztegia: hitz-tratamendu pedagogiko egokia, adibideak, sinonimoak, taula eta lamina ugari, esamoldeak.
Aurkezpen alaia, koloretsua eta marrazkiz egindako 9487 hiztegi-sarreren bilduma; 1089 marrazki; 32 orrialde koloredun laminez osatuta.
1991/10/18
Lehen Hezkuntza, 1.-6.mailak
Ixaka Lopez-Mendizabal Saria 1992: Kontsulta-liburuen eta material osagarrien ataleko libururik hoberena.
Keywords: Euskara -- Hiztegiak; EIMAk onetsitako materialak; Hiztegiak, entziklopediak eta atlasak