Lehen hiztegia / J. Marin, X. Mendiguren ; ilustrazioak, O. Intente - Arteaga Marín, Julia (Ihardun ; Abril editorial, 1991)
Gazteari --bereziki ikasleari-- egokitutako hiztegia: hitz-tratamendu pedagogiko egokia, adibideak, sinonimoak, taula eta lamina ugari, esamoldeak.