Kontabilitate-plan orokorra - Aizpuru, Maria Luisa; Busturia, Karmelo; Higos, Iñaki; Jauregi, Mariaje; Sarasola, Jose Mari; Elhuyar Kultur Elkartea. Ekonomi Taldea (Donostia : Elkar : Elhuyar, 1991)
Liburu honen xedea kontabilitatearen eremuan dabiltzan profesionalei Kontabilitate-Plan berri hori azaltzea ezezik, beren lanean lagungarri izango duten tresna eskaintzea ere bada. Halaber, eskoletako ikasle-irakasleen ihardunean lagungarri izango duten ariketa-bilduma erantsi zaio liburuari.
1991/11/21
Keywords: Kontabilitatea; EIMAk onetsitako materialak; Baliabide digitalak; Monografiak