Euskal dinosauruak - Mtz. Lizarduikoa, Alfontso; Agirre Alonso, Edorta (Bilbo : Txalaparta, 1988)
150 miloi urtetan zehar bizirik iraun zuten animalia ikaragarri hauen aurkikuntza, eboluzioa eta deskribapena zehazten dira liburu honetan. Pteradonon aireko erregetik, txoko ekologiko guztietatik zabaldu ziren animalia hauen ohiturak eta ezaugarriak ezagutu ditzazkezu.
Bibliografia: 231-232. or.
Hiztegia: 227-229. or.
Keywords: Zientzia-dibulgazioa; Paleontologia -- Euskal Herria; Dinosauroak -- Historia; Zientzia-dibulgazioa; Zientzia-dibulgazioa; Monografiak