Kimika fisiko makromolekularra / egileak, J. J. Iruin, J.M. Elortza (UEUko Kimika Saila) - Iruin Sanz, Juan Jose (Altza (UEU), 1988)
J.J. Iruin Sanz Zientzia Kimikotan Lizentziatua (Zaragozako Unibertsitatea, 1974) eta Doktorea (Euskal Herriko Unibertsitatea, 1979) da. J.M. Elortza Gabilondo Zientzia Kimikotan Lizentziatua (Valladolideko Unibertsitatea,1974) eta Doktorea (Euskal Herriko Unibertsitatea, 1982) da. Egun, biak irakasle titularrak dira Euskal Herriko Unibertsitatearen Donostiako Kimika Fakultatean eta, besteak beste, artikuluak argitaratu dituzte honako aldizkariotan: Die Makromolekulare Chemei, Journal of Polymer Science, European Polumer Journal, Polymer Bulletin, Anales de Química, Polymer, Polymer Engineering and Science, Studia Chimica, Elhuyar.