Ia guztientzako ekonomi gidaliburua : (ekonomilariaren dotrina) - Galbraith, John Kenneth (1908-2006); Tobar Arbulu, Joseba; Salinger, Nicole; Udako Euskal Unibertsitatea (Bilbo : Udako Euskal Unibertsitatea, 1988)
Eskutan daukazun liburuxka hau elkarrizketa baten emaitza da. Galderak egiten dituena Nicole Salinger duzu, kazetaria berau. Erantzunak ematen dituena John Kenneth Galbraith, beste gauzen artean, honako liburu hauek, besteak beste, idatzi dituen ekonomilari ospetsua.
Keywords: Ekonomia; Baliabide digitalak; Monografiak