Ia guztientzako ekonomi gidaliburua : (ekonomilariaren dotrina) / John Kenneth Galbraith eta Nicole Salinger ; itzultzailea, Joseba Tobar-Arbulu - Galbraith, John Kenneth (1908-2006) (Heda (UEU), 1988)
Eskutan daukazun liburuxka hau elkarrizketa baten emaitza da. Galderak egiten dituena Nicole Salinger duzu, kazetaria berau. Erantzunak ematen dituena John Kenneth Galbraith, beste gauzen artean, honako liburu hauek, besteak beste, idatzi dituen ekonomilari ospetsua.