Haur-gazte literatura . Umorezko nobelagintza - Urteaga, Fran (Gasteiz-Vitoria : Ikusmen PC, 1997)
Entzutea, hitz egitea, irakurtzea eta idaztea, hona hemen mundu honetan aurrera egin nahi badugu, ezinbestez, garatu eta menderatu behar ditugun lau trebetasunak. "Haur-gazte literaturak" lau trebetasun horiek garatzeko eta menderatzeko tresna lagungarria izan nahi du.
EIMA 1996
DBH, 1-4 mailak
Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Sailaren laguntzaz egina.
Keywords: Literatura sorkuntza; EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Bideo didaktikoak