Pirinioak eta Euskal Herria : mitoak eta sineskizunak - Gaiak Argitaldaria (Donostia : Gaiak, 1995)
"Pirinioak eta Euskal Herria: Mitoak eta sineskizunak" liburuan; zuhaitzak urak eta harriak; animaliak eta irudimenezko izakiak; erraldoiak herensugeak; mendietako jainko jainkosak; heriotza eta sorginak; eta beste gai erakargarri asko aztertzen dira, desgartzear dagoen herri primitibo baten ikuspuntutik.
1995/06/13
Glosarioa: 154-155. or,.
Bibliografia: 156-157. or.
1995/06/13
Keywords: Mitoak eta elezaharrak -- Euskal Herria; Euskal mitologia; Euskal kultura; Pirinioak -- Euskal Herria; Monografiak; EIMAk onetsitako materialak