Pirinioak eta Euskal Herria : mitoak eta sineskizunak / [testugilea, Gaiak Argitaldaria] (Oinarrizko liburutegia (Gaiak), 1995)
"Pirinioak eta Euskal Herria: Mitoak eta sineskizunak" liburuan; zuhaitzak urak eta harriak; animaliak eta irudimenezko izakiak; erraldoiak herensugeak; mendietako jainko jainkosak; heriotza eta sorginak; eta beste gai erakargarri asko aztertzen dira, desgartzear dagoen herri primitibo baten ikuspuntutik.