Munduko argia [bizkaierazko bertsioa] / [itzuli eta moldatu duena, Martin Iturbe] - Iturbe, Martín (: Ibaizabal, 1986)
"Luz del Mundo" izeneko liburutik euskarara egokituriko liburua da hau, Espainiko Gotzaien Batzarraren aginduz irakaskuntza eta Katekesiarako Gotzai Batzordeak burutua.