Munduko argia - Iturbe, Martín (Donostia : Erein, 1986)
"Luz del Mundo" izeneko liburutik euskarara egokituriko liburua da hau, Espainiko Gotzaien Batzarraren aginduz irakaskuntza eta Katekesiarako Gotzai Batzordeak burutua.
1985/09/19
OHO, 7. maila
Luz del Mundo
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak