Jainkoaren azterrenak - Iturbe, Martín (Donostia : Erein, 1988)
"Las huellas de Dios" izeneko liburutik euskarara egokituriko liburua da hau, Espainiko Gotzaien Batzarraren aginduz irakaskuntza eta Katekesiarako Gotzai Batzordeak burutua.
1985/09/19
OHO, 6. maila
Las huellas de Dios
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak