Jainkoaren azterrenak / [itzuli eta moldatu duena, Martin Iturbe] - Iturbe, Martín (: Erein, 1988)
"Las huellas de Dios" izeneko liburutik euskarara egokituriko liburua da hau, Espainiko Gotzaien Batzarraren aginduz irakaskuntza eta Katekesiarako Gotzai Batzordeak burutua.