Haur-gazte literatura / gidoia eta aurkezpena, Fran Urteaga - Urteaga, Fran (Haur-gazte literatura, 1997)
Entzutea, hitz egitea, irakurtzea eta idaztea, hona hemen mundu honetan aurrera egin nahi badugu, ezinbestez, garatu eta menderatu behar ditugun lau trebetasunak. "Haur-gazte literaturak" lau trebetasun horiek garatzeko eta menderatzeko tresna lagungarria izan nahi du.