Eukaristia : Xabier eta Edurne (Xabier eta Edurne, 1991)
"Xabier eta Edurne" ("!Nicole et Pierre" jatorrizkoan), Kanadan sortua da. Claude Lafortune-k asmatu eta idatzia, eta beraz antzezten du. Arrakasta handia lortu zuen ikus-entzuleen artean, 1986 eta 1988 urte bitartean Kanadako Irrati Telebistan eskainitako sail honek. Katekesi-lanetan aritzen den gizaseme batek, Pellok, anai-arreba diren bere lagun Xabier eta Edurnerekin, bi txotxongilorekin, dituen harreman eta elkar hizketen harian dago antolatuta sail hau.