Etorkizuna gertatzen dogu : Drogazaletasuna (Etorkizuna gertatzen dugu, 1987)
Munduan zabalduen dauden drogen berri dakarkigu eta Munduko Osasun Erakundeak gomendutako bideak jarraitzen ditu droga hauek hartzeak dakazkin kalteak esanez.