Herrien Europa / zuzendaritza nagusia, Iñaki Lekuona; edukiaren diseinua eta garapena, Maite Saenz, Ander Iturburu, Ainara Artola - Lekuona, Iñaki; Azkue, Joxin; Iturburu, Ander; Artola, Ainara (: Gipuzkoako Ikastolen Elkartea, 2009)
Ikastolen Elkarteak tablet eta smartphone-entzako aplikazio bihurtu du orain arte CD-ROM euskarrian soilik eskura zitekeen Herrien Europa programa. Txanela proiektuko aplikazio interesgarri hau jolasaren bitartez Gizarte zientziak lantzeko ezin egokiagoa da. Bere helburua da Europako gutxiengo etnikoen informazioa zabaltzea. Europako nazioei buruz ikasteko jokoa, mapa interaktiboekin.