Izen ttipiak euskaraz - Salaberri Zaratiegi, Patxi; Euskaltzaindia; Euskaltzaindia (1987-IX-23) (Bilbao : Euskaltzaindia, 2009)
Egileak hipokoristiko edo izen ttipien azterketa egiten du. Egilearen esanetan oso garrantzitsuak dira, euskaldunok erabili ditugun eta oraino erabiltzen ditugun izendatze bideen berri ematen digutelako.
Bibliografia: 281.-308. or.
Keywords: Pertsona-izenak -- Euskal Herria; Monografiak; Baliabide digitalak