Izen ttipiak euskaraz / Patxi Salaberi Zaratiegi - Salaberri Zaratiegi, Patxi (Onomasticon Vasconiae (Euskaltzaindia), 2009)
Egileak hipokoristiko edo izen ttipien azterketa egiten du. Egilearen esanetan oso garrantzitsuak dira, euskaldunok erabili ditugun eta oraino erabiltzen ditugun izendatze bideen berri ematen digutelako.