Argi superdetektibea - Loon, Paul van; García, Fátima; Carril, Isabel; Solozabal, Maite (Bilbo : Bruño, 2009)
Argi Etxaluze du izena, baina Argi Muturluze deitzen dio jende guztiak. Zerbait galtzen bada, Argik aurkituko du. Hori bai, bi txokolatinaren truke. Den-dena daki lapurretez, bahiketez, galdutako jostailuez... Arazoren bat baduzu? Deitu Argiri, gau eta egun, beti erne baitago. Argik ez dio inoiz erlojuari erreparatzen.
6 urtetik aurrera (urdina)
Jatorrizko izenburua: "Schildpad ontvoerd"
Keywords: Misterioa; Detektibeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura