Ni naizen guztia - Egaña, Arrate; Agirre, Mari Mar (Donostia : Erein, 2009)
Egunean zehar, inguruak bultzatuta, gure nortasunak aldaketa asko izaten ditu. Goizean logure nagonean, ikastolako lehen orduan ezin esnaturik nagoenean, ahulen defendatzaile eta tripontzia ere izaten naiz, parkeko jolas guztietan aktore, ... guztiak nire barruan daude.
5 urtetik aurrera (urdina)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura Sailaren laguntza jaso du
Keywords: Album ilustratuak; Eguneroko bizitza -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura