Ni naizen guztia / Arrate Egaña ; marrazkiak, Mari Mar Agirre - Egaña, Arrate (Sasi guztien gainetik (Erein), 2009)
Egunean zehar, inguruak bultzatuta, gure nortasunak aldaketa asko izaten ditu. Goizean logure nagonean, ikastolako lehen orduan ezin esnaturik nagoenean, ahulen defendatzaile eta tripontzia ere izaten naiz, parkeko jolas guztietan aktore, ... guztiak nire barruan daude.