Belar-olatuetan - Santisteban, Karlos; Izagirre, Iban (Donostia : Erein, 2009)
Anai-arreben istorio bat da. Anaia surfzale amorratua da, eta arrebari oparitu zion surf egiteko taula bat. Eta Belharra deitzen den olatu erraldoi baten berri ematen dio arreba txikiari, sei urte baizik ez dituen arrebari. Eta hor hasten da jolasten gure neska belar artean udan, aitak moztutako belar-metara igota, hura zelakoan olatu handia...
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Surfa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak