Stilton dut izena, Geronimo Stilton / [testuak] Geronimo Stilton ; [irudiak, Larry Keys] ; [itzulpena, Koldo Biguri] - Stilton, Geronimo (Geronimo Stilton, 2009)
Pinky Pick, nire laguntzaile berria, kontratatu nuenetik, denetarik gertatu zait: beragatik, Urtezahar gaua Ipar Poloan pasatu behar izan dut, izozmendi baten gainean noraezean, gaztatxo bat bera ere ez nuela gosea berdintzeko, tangoa dantzatzen etengabe... Neu naiz Geronimo Stilton! Sagu bat, burua apur bat hodeietan edukitzen duena... Egunkari baten zuzendaria naiz, baina idaztea da gehien maite dudana. Hemen, Sagurainen, Saguen Uhartean, nire liburuak oso ospetsuak dira! Baina, zer diozue: ez dituzuela ezagutzen? Bada, istorio dibertigarriak dira, gaztanbera bezain samurrak, Behiazabal gazta bezain gozoak, gazta zaharra bezain zaporetsuak... Bestela esanda, biboteak miazkatzeko moduko istorioak. Nire hitza duzue, Geronimo Stiltonen hitza!