Pololoak : Atxeritoko balada (The ballad of Atxerito) - Gallego, Patxi (Donostia : Elkar, 2009)
Zertan amaituko da Xabinaitorren abentura? Pirinioetan jarraituko al du Kariñerekin batean? Ihes egingo al die guardia zibilen erasoei eta Aldanondo inspektorearen segadei? Zer pentsatzen dute honetaz Xabiren guraso desesperatuek? Eta idazle jauna, ez ote dago nazkatuta bere super-heroiaz? Ez galdetu gehiago eta hartu liburua behingoz!
Keywords: Komikiak; Komikiak; Helduentzako Literatura