Aharrausi printzesa - Gil, Carmen; Odriozola, Elena; Goikoetxea, Arkaitz ([Pontevedra] : Tafalla ; OQO ; Txalaparta, 2009)
3 urtetik aurrera Istorio honetan ageri dira jauregi hori-hori bat, urrezko koroa zuen erregea eta etengabe aharrausika ari zen printzesa. Izan ere, Italiako izozki bolek, lumazko lastairek,elefante hori-horiek ez dute alaitzen printzesen bihotza lagun on batek bezainbeste.
3-10 urte (urdina)
La princesa que bostezaba a todas horas
Keywords: Printzesak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura