Aharrausi printzesa / Carmen Gilen testua ; Elena Odriozolaren irudiak ; [itzulpena, Arkaitz Goikoetxea] - Gil, Carmen (Txo! (Txalaparta), 2009)
3 urtetik aurrera Istorio honetan ageri dira jauregi hori-hori bat, urrezko koroa zuen erregea eta etengabe aharrausika ari zen printzesa. Izan ere, Italiako izozki bolek, lumazko lastairek,elefante hori-horiek ez dute alaitzen printzesen bihotza lagun on batek bezainbeste.