Iratzeen esporak - Estankona, Igor (Zarautz : Susa, 2009)
Istorio gehienak gauza zirraragarriekin hasten diren bezala, halaxe hasten da liburu berria: bat-batean airean hedatu diren iratzeen esporekin. Ikusten ez dena baina izan badena deskribatzen du Estankonak, eta pentsamenduak maiz ezkutatu egiten duena esan. Zoriona, zalantzak, errepresioa, maitasuna... lerro bakoitza, behin eta berriro landua, grinen eta hotzikaren ispilu da. Emeki idatzita dago Iratzeen esporak, Igor Estankonaren laugarren poema liburua, irakurketa izan dadin azkarra eta erabatekoa.
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura; Baliabide digitalak