Ilargi malutak / [testua] Karlos Santisteban ; [marrazkiak] Aitziber Ibaibarriaga - Santisteban, Karlos (Oker (Ibaizabal), 2009)
Maddiri izugarri gustatzen zitzaion elurra. Egun batean elurra egin zuen. Nondik eta ilargitik zetorren!. Hasieran ilargi malutak malo-malo. Gero elur zuria mara-mara.