Kamile ospitalean - Pétigny, Aline de; Delvaux, Nancy; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Donostia : Ttarttalo, 2009)
Kamilek arraro samar ikusten ditu gurasoak azken aldian; urduri dabiltza eta ahopeka hitz egiten dute. Gau batean, aitatxok eta amatxok albiste polit bat ematen diote: "Laster, anaia txiki bat izango duzu".
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Gaixotasunak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura