Kamile ospitalean / [ilustrazioak] Aline de Pétigny ; [testua] Nancy Delvaux ; [itzulpena, Aztiri itzulpen zerbitzuak] - Pétigny, Aline de (Kamile (Ttarttalo), 2009)
Kamilek arraro samar ikusten ditu gurasoak azken aldian; urduri dabiltza eta ahopeka hitz egiten dute. Gau batean, aitatxok eta amatxok albiste polit bat ematen diote: "Laster, anaia txiki bat izango duzu".