Katramila : goizetik gauerako abesti-jolasak - Nerekan Umaran, Maitane; Olabarri, Ane; Aurtenetxe, Maia; Barbolla, Gentzane; Hidalgo, Araitz; Gorospe, Nerea; Mellado, Tamara; Macho, Alex; Urtxintxa Eskola ([Bilbo] : Urtxintxa Eskola, 2008)
29 abesti-jolasez osaturiko liburu eta diska honetan, haurrekin goizean hasi eta gauera arteko eguneroko errutinak euskaraz egiteko baliabideak aurkituko dituzu. Hezitzaileok (gurasoek, irakasleek, begiraleek...) esnatzeko, bazkaltzeko, sentimenduak adierazteko, euskaraz egitera animatzeko, laztanak egiteko, lotara joateko...abesti-jolasak ikasteko aukera izango duzue.
musikariak: Ander Ramos... [et al.] ; ahotsak: Iraide Bilbao... [et al.]
Babesleak, Bizkaiko Foru Aldundia, Eusko Jaurlaritza eta BBK
Keywords: Haur-kantak; Erreferentzia-materialak