Katramila : goizetik gauerako abesti-jolasak / [koordinatzailea, Ane Olabarri ; testuak eta musika, Maitane Nerekan... et al. ; ilustrazioak, Alex Macho ; Urtxintxa Eskola] - Nerekan Umaran, Maitane; Olabarri, Ane; Aurtenetxe, Maia; Barbolla, Gentzane; Hidalgo, Araitz; Gorospe, Nerea; Mellado, Tamara; Macho, Alex (Urtxintxa Eskola, 2008)
29 abesti-jolasez osaturiko liburu eta diska honetan, haurrekin goizean hasi eta gauera arteko eguneroko errutinak euskaraz egiteko baliabideak aurkituko dituzu. Hezitzaileok (gurasoek, irakasleek, begiraleek...) esnatzeko, bazkaltzeko, sentimenduak adierazteko, euskaraz egitera animatzeko, laztanak egiteko, lotara joateko...abesti-jolasak ikasteko aukera izango duzue.