Lotara - Slegers, Liesbet; Ezkiaga, Patxi (1943-2018) ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2009)
Hau da nire pijama. Biberoia edan eta nire liburua irakurtzen dut, pelutxezko hartzatxoa besoetan hartu eta lotara noa! Hamabi hilabeteko haurren lotarako ordua adierazten duten marrazkiz osatutako liburua.
0-4 urte (urdina)
Slapen
Letra larria
Keywords: Loa; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak