Lotara / Liesbet Slegers ; [itzulpena, Patxi Ezkiaga] - Slegers, Liesbet (Urko (Ibaizabal), 2009)
Hau da nire pijama. Biberoia edan eta nire liburua irakurtzen dut, pelutxezko hartzatxoa besoetan hartu eta lotara noa! Hamabi hilabeteko haurren lotarako ordua adierazten duten marrazkiz osatutako liburua.