Nire urtebetetzea - Slegers, Liesbet; Ezkiaga, Patxi (1943-2018) ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2009)
Gaur da nire urtebetetzea! Kolorezko puxikak daude, banderatxo alaia, tarta bat eta, nola ez, opari asko. Hamabi hilabeteko haurren urtebetetzea adierazten duten marrazkiz osatutako liburua.
0-4 urte (urdina)
Jarig
Letra larria
Keywords: Urtebetetzea; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak