Nire urtebetetzea / Liesbet Slegers ; [itzulpena Patxi Ezkiaga] - Slegers, Liesbet (Urko (Ibaizabal), 2009)
Gaur da nire urtebetetzea! Kolorezko puxikak daude, banderatxo alaia, tarta bat eta, nola ez, opari asko. Hamabi hilabeteko haurren urtebetetzea adierazten duten marrazkiz osatutako liburua.