Janztera / Liesbet Slegers ; [itzulpena Patxi Ezkiaga] - Slegers, Liesbet (Urko (Ibaizabal), 2009)
Hauek dira nire jantziak. Aurrena galtzontziloak eta barruko elastikoa janzten ditut. Gero, jertsea eta prakak. Azkenean, galtzerdiak eta oinetakoak. Begira, jantzita nago! Hamabi hilabeteko haurren jantziak adierazten dituzten marrazkiz osatutako liburua.