Bazkaltzera - Slegers, Liesbet; Ezkiaga, Patxi (1943-2018) ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2009)
Hau da nire aulkitxoa. Adur zapia jantzi eta koilara hartzen dut. Platera zain daukat. Bazkaltzera noa! Hamabi hilabeteteko haurren bazkaria adierazten duten marrazkiz osatutako liburua.
0-4 urte (urdina)
Eten
Letra larria
Keywords: Elikadura; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak